Κατασκευαστής: Πιπερόριζα
Κωδικός: p010321
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
2,00€
Product block

Διαθέσιμες Επιλογές

Επικοινωνία
  • Email

    info@ipiperoriza.gr

  • Phone

    210 5691701

Φορμα
Product block

Προέρχεται και αυτό από την Ινδία όπως και το Γκάραμ Μασάλα αλλά χρησιμοποιείται και στο Πακιστάν. Στην παραδοσιακή χρήση του προορίζεται για μαγείρεμα σε φούρνο tandoor.
θα δώσει ιδιαίτερο άρωμα στο ρύζι , στο κοτόπουλο και στον κιμά
Περιέχει:
Κόλιανδρο, Κανέλλα, Πιπεριά κόκκινη, Κύμινο, Πιπερόριζα, Γαρύφαλλο 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ/ΟΔΗΓΙΕΣ:
Το Tandoori masala χρησιμοποιείται εκτενώς με πιάτα όπως το κοτόπουλο tandoori. Σε αυτό το πιάτο, το κοτόπουλο είναι καλυμμένο με ένα μείγμα από γιαούρτι και tandoori masala. Το κοτόπουλο στη νσυνέχεια ψήνεται στο tandoor φούρνο σε πολύ υψηλή θερμοκρασία. Το κοτόπουλο που παρασκευάζεται με αυτόν τον τρόπο έχει ένα ροζ χρώμα εξωτερικά και μια αλμυρή γεύση. 
Η ποσότητα εξαρτάται από την συνταγή και την επιθυμία του μάγειρα. Μια τυπική δοσολογία είναι 1 ½ κουταλιά της σούπας μίγμα μπαχαρικών «Ταντούρι Μασάλα» ανά κιλό κρέατος.

Αξιολόγηστε

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!