Η μαγεία...

Είναι η μαγεία της στιγμής, όταν η ανάσα σου πλημμυρίσει από αρώματα μπαχαρικών.Είναι τα ταξίδια του μυαλού που θα σε πάνε χρόνια πίσω, σε κάποια άλλη εποχή, ξέγνοιαστη, που η απόλαυση κρυβόταν μέσα στο πιάτο από το κυριακάτικο τραπέζι. Όταν το τελετουργικό είχε για τη συνέχεια κουβεντούλα με μια κούπα ζεστό τσάι με μεθυστικές ευωδίες.Είναι η γιατρειά σε κάθε αρρώστια, που μαθαίνεται από στόμα σε στόμα, από γιαγιά σε εγγονή, με κάθε λογής θεραπευτικά βότανα που απλόχερα μας χάρισε αυτή η γη. Η Γεύση μέσα από τον δρόμο των μπαχαρικών, η απόλαυση που περνά μέσα από τα σοκάκια του τσαγιού και τα μυστικά που κουβαλάνε για αιώνες τα βότανα, κάτω από την στέγη της Πιπερόριζας.

Η Πιπερόριζα είναι μία οικογενειακή επιχείρηση όπου ο Αλέξανδρος κι Φλώρα, με σεβασμό και μεράκι, βαδίζουν στα χνάρια του πρώτου μπαχαροπωλείου της οικογένειας που άφηνε τις μυρωδιές του, τη δεκαετία του ' 70, στα σοκάκια του Πειραιά.

Στον παράδεισο της Πιπερόριζας θα βρείτε κάθε λογής μπαχαρικό από όλο τον κόσμο, θεραπευτικά βότανα και αρωματικά φυτά. Υπερτροφές, βιολογικά προϊόντα, τσάι, αιθέρια έλαια, έλαια βάσης, μα και χίλια δυο ακόμα προϊόντα που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό.


Image
Image
Image