Κατασκευαστής: Πιπερόριζα
Κωδικός: p031035
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
10,30€
Επικοινωνία
  • Email

    info@ipiperoriza.gr

  • Phone

    210 5691701

Φορμα
Product block

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΡΙΓΑΝΕΛΑΙΟ 50ml

ο σύμμαχος ενάντια στους ιούς, σε μικρόβια με πολύτιμη βοήθεια στην μείωση του σακχάρου στο αίμα Προιόν ΒΙΟ-ΣΑΜΟΣ νέα παραλαβή  Ενας από τους πολυτιμότερους συμμάχους στον καθημερινό αγώνα κατά ιών και μικροβίων, ικανός να αντιμετωπίσει πλήθος παθήσεων, είναι το αιθέριο έλαιο της ρίγανης (ορίγανον το κοινόν), που είναι σχετικά άγνωστο στο ευρύ κοινό.

Η ελληνική ρίγανη, που φυτρώνει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στα βουνά μας, θεωρείται η καλύτερη ποικιλία του φυτού και, εκτός της μεγάλης διατροφικής εκτίμησης που τρέφουμε για αυτήν, καθώς νοστιμίζει την πλειονότητα των ελληνικών πιάτων, έχει και πάμπολλες ευεργετικές ιδιότητες. Το ριγανέλαιο αποτελεί την εξαίρεση στα αιθέρια έλαια, καθώς είναι το μονα δικό για το οποίο επιτρέπεται η κατάποση. Συνίσταται βέβαια η διάλυση του σε νερό, γάλα, τσάι, χυμό ή ελαιόλαδο.

Καταναλώνοντας μόνο ένα κουταλάκι του γλυκού ανά ημέρα, χαρίζετε στον οργανισμό σας προστασία ενάντια σε βακτήρια, ιούς, μικρόβια, παράσιτα και μύκητες, κυρίως λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε καρβα κρόλη και θυμόλη.  Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι είναι ένα ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό, καθώς περιέχει περισσότερα από 50 αντιμικροβιακά συστατικά, μακράν ωφελιμότερο από τα χημικά, καθώς δεν έχει καμία παρενέργεια, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά τα μικρόβια τα οποία δεν γίνονται ανθεκτικά σε αυτό. Έρευνες του Αριστοτελείου Πανεπιστη μίου Θεσσαλονίκης έδειξαν ότι δρα αποτελεσματικά υπέρ της μείωσης του σακχάρου του αίματος, ενώ έχει και σημαντική αντιοξειδωτική δράση.

Χρήση του ριγανέλαιου όμως μπορεί να γίνει και εξωτερικά, καθώς η τοπική επά λειψή του έπειτα από διάλυση σε λίγο ελαιόλαδο ανακουφίζει από τον πόνο, το τσούξιμο και τον κνησμό που έχουν προέλθει από τσιμπήματα, εγκαύματα και δερματοπάθειες.

Αξιολόγηστε

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!