Κατασκευαστής: Πιπερόριζα
Κωδικός: p050054
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
15,00€
Επικοινωνία
  • Email

    info@ipiperoriza.gr

  • Phone

    210 5691701

Φορμα
Product block

Η Rhadiola Rosea είναι ένα αξιοπρόσεκτο βότανο με μια μακρά ιστορία θεραπευτικών χρήσεων. Αν και αναφέρεται ήδη από τον Διοσκουρίδη, έγινε ευρέως γνωστή από τις έρευνες Ρώσων επιστημόνων και τη χρήση της από τη Σοβιετική Ένωση προκειμένου να ανταγωνιστεί τη Δύση στην στρατιωτική ανάπτυξη, την εξερεύνηση του διαστήματος, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την επιστήμη, την ιατρική, τη βιομηχανία.
Ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα, καταπολεμά την κατάθλιψη, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει την κόπωση, αυξάνει την απόδοση στην εργασία, ενισχύει την μνήμη. Επίσης, αν συνδυαστεί με γυμναστική μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, ενώ αυξάνει τη σεξουαλικότητα και βελτιώνει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού. Μελέτες έχουν δείξει τη συμβολή της Rhadiola Rosea στην προστασία του ήπατος και την ανάκτηση της υγείας μετά από έκθεση σε συγκεκριμένα τοξικά, καθώς και στην επιβράδυνση του καρδιακού ρυθμού και τη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Ωφελεί ιδιαίτερα τους οργανισμούς που βρίσκονται υπό ψυχολογικό στρες, όσους νιώθουν κόπωση, τους αθλητές, όσους κάνουν έντονη πνευματική ή σωματική εργασία, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε περίπτωση ως γενικό τονωτικό.
Τρόπος χρήσης: 1 έως 3 γραμμάρια δύο φορές την ημέρα ή ακολουθήστε τις οδηγίες του θεραπευτή σας. Μπορεί να αναμιχθεί με νερό ή χυμό.

Αξιολόγηστε

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!