Κατασκευαστής: Πιπερόριζα
Κωδικός: p070244
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
7,00€
Επικοινωνία
  • Email

    info@ipiperoriza.gr

  • Phone

    210 5691701

Φορμα
Product block

ΠΡΟΪΟΝ ΨΥΓΕΙΟΥ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Παραδοσιακά Τοπικά Προϊόντα

Γραβιέρα Τήνου Συσκευασμένη 350γρ (περίπου)

(Το βάρος ενδέχεται να διαφέρει σε γραμμάρια ανά συσκευασία)

Ένα από τα αξιολογότερα ελληνικά τυριά. Με μεθόδους τυροκόμισης και τεχνογνωσία με ιταλικές ρίζες και 100% αγελαδινό γάλα, πράγμα σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα η γραβιέρα της Τήνου είναι ένα εξαιρετικό τυρί με μέτριες οξύτητες και αρώματα βουτύρου με νότες από καρπούς και καφέ. Λόγω του μεγέθους της ωριμάζει εξαιρετικά ακόμη και μετά από δώδεκα μήνες στα κελάρια. για αυτό και κατ' εξαίρεση είναι από τα ελάχιστα τυριά που επιλέγουμε ωριμάνσεις έτους και παραπάνω.

Σκληρό τυρί με υπόγλυκη χαρακτηριστική γεύση, συνήθως με συμπαγή μάζα και όμορφο κίτρινο ως υποκίτρινο χρώμα. Παρασκευάζεται στο παραδοσιακό τυροκομείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου από αγελαδινό γάλα και αποτελεί την εξέλιξη του παλιού “βραστού τυριού” της Τήνου.

Η γραβιέρα Τήνου είναι άριστο επιτραπέζιο τυρί και δίνει υπέροχη γεύση στις διάφορες πίτες που προστίθεται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιτραπέζιο, για σαγανάκι, ως ξιμένο τυρί ή ακόμη για πίτσες και τοστ.

Ένα προϊόν παραγωγής του Τυροκομείου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου από αγελαδινό γάλα που συλλέγεται καθημερινά.Αξιολόγηστε

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!