info@ipiperoriza.gr
210 5691701
Το Κριθάρι ανήκει στην οικογένεια των
αγρωστωδών τα οποία κατάγονται από την Ανατολή. Το κριθάρι συνιστάται για
στομαχικές και εντερικές διαταραχές. Η υψηλή ποιότητα του σε πρωτεΐνες και
άμυλο,το καθιστά σημαντική τροφή. Επιπλέον, περιέχει, πολύ ασβέστιο, σίδηρο,
φώσφορο,και πολλές βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Το κριθάρι με τη μορφή νιφάδων
τρώγεται για πρωινό.
Οι νιφάδες του κριθαριού είναι συνήθως από αναποφλοίωτο κριθάρι και
το κουάκερ από κριθάρι είναι εξίσου γευστικό και νόστιμο και ωφέλιμο όπως αυτό
της βρώμης.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ |
|
Βιολογικό Προϊόν |
|
Χώρα |
ΓΕΡΜΑΝΙΑ |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. |
Ενέργεια: 1409kj/337kcal - Πρωτεϊνες: 8,5γρ. - Φ. ίνες: 10,3γρ. Υδατάνθρακες: 66,1γρ. - Εκ των οποίων σάκχαρα:2,20 γρ - Λίπη: 1,5γρ. – Εκ των οποίων κορεσμένα: 0,30γρ - Αλάτι: 0,01γρ. |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ |
|
Βάρος Τεμαχίου |
500gr |