Κατασκευαστής: Πιπερόριζα
Κωδικός: p050091
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
3,50€ 6,50€
Επικοινωνία
  • Email

    info@ipiperoriza.gr

  • Phone

    210 5691701

Φορμα
Product block

Το Bio Lactophytol αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο να προάγει την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος.

Η εντερική χλωρίδα απαρτίζεται από φιλικά για τον άνθρωπο βακτήρια τα συμβιώνουν με τον ανθρώπινο οργανισμό προσφέροντας πολλές ευεργετικές δράσεις. Προστατεύουν από την εισβολή παθογόνων μικροοργανισμών, ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού, συμμετέχουν στην πέψη και διάσπαση των συστατικών της τροφής καθώς και στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών ενώ βελτιώνουν σημαντικά πεπτικές διαταραχές (δυσκοιλιότητα, διάρροια, τυμπανισμό). Τα προβιοτικά οφείλονται σε μεγάλο βαθμό για την ενδογενή παραγωγή ορισμένων βιταμινών (βιταμίνη Β3, Β6, φυλλικό οξύ) ενώ παράγουν και αντιβιοτικές ουσίες. H τροφή αυτών των ευεργετικών βακτηρίων είναι τα πρεβιοτικά, μια ομάδα φρουκτο-ολιγοσακχαριτών (FOS) ή αλλιώς ινουλίνες.

Το LACTOPHYTOL® συνδυάζει 5 εξειδικευμένα προβιοτικά (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus και Bifidobacterium longum) και πρεβιοτικά (φρουκτο-ολιγοσακχαριτίτες). Τα προβιοτικά συμβάλλουν στην αποκατάσταση της φυσιολογικής μικροχλωρίδας στο έντερο ενώ παράλληλα παρέχονται τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά (πρεβιοτικά) ώστε οι μικροοργανισμοί να επιζήσουν και να προσκολληθούν στο τοίχωμα του εντέρου απ’ όπου μπορούν να επιτελέσουν τη δράση τους.

Κατάλληλο για εντερικές δυσλειτουργίες όπως διάρροια, δυσκοιλιότητα, μετεωρισμούς, φούσκωμα, σπαστική κολίτιδα, ελκώδη κολίτιδα κ.α.
Συσκευασία: Κουτί των 14 καψακίων σε blister

Αξιολόγηστε

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!